Contul utilizatorului şi autentificarea în portal

Cum îmi pot şterge contul?

Nu este disponibilă nici o opţiune de ştergere a contului de către utilizator. Dacă doriţi totuşi ştergerea contului este suficient să nu mai accesaţi contul şi acesta va fi şters automat după 6 luni de inactivitate.


Avem 116 vizitatori și 2 membri online